Anatomija pada

Sinopsis

Pobjednik filmskog festivala u Cannesu!

Dobitnik čak 6 nagrada Europske filmske Akademije uključujući u kategorijama najboljeg filma, režije, glavne glumice i scenarija!

Dobitnik 4 nominacije za nagradu Zlatni globus uključujući u kategorijama najboljeg filma, režije, glavne glumice i scenarija!

Priča o ženi osumnjičenoj za ubojstvo supruga i njihovom slijepom sinu koji se, kao jedini svjedok događaja, nalazi usred moralne dvojbe.

Samuel biva pronađen mrtav u snijegu ispred izolirane kolibe gdje je živio sa svojom suprugom Sandrom, njemačkom spisateljicom, i njihovim djelomično slijepim 11-godišnjim sinom Danijelom. Policijska istraga uskoro upućuje na sumnjivu smrt: nemoguće je ustvrditi sa sigurnošću je li Samuel počinio suicid ili je ubijen. Sandra je osumnjičena. pa i optužena te slijedi njezino suđenje tijekom kojeg sve tajne iz njihova braka polagano počinju izlaziti na površinu. Daniel se tijekom suđenja nađe u središtu pozornosti: između suđenja i njihova života kod kuće počinju se rađati sumnje koje prijete uništenju odnosa majke i sina.

Video i fotografije

1 Fotografije