Novi filmski hit Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovjek“ stiže u hrvatska kina!

Nova komedija s elementima trilera redatelja kultnih ‘Maratonaca’, ‘Ko to tamo peva’ i ‘Balkanskog špijuna’ u kojoj je snage udružio s Bajagom od 13. listopada kreće u hrvatsku kinodistribuciju.

Nakon velikog uspjeha u regiji i projekcije u nacionalnom programu ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala novi filmski hit Dušana Kovačevića “Nije loše biti čovjek“ od četvrtka, 13.10.2022. kreće u kinodistribuciju u Hrvatskoj.

Od svoje beogradske premijere u prosincu 2021. godini do danas film je pogledalo više od 30.000 gledatelja. Kultni pisac i redatelj legendarnih filmskih hitova “Balkanski špijun” i “Profesionalac” te autor kultnih klasika kao što su “Maratonci trče počasni krug“, „Ko to tamo pjeva“, “Underground”, „Radovan Treći“, „Urnebesna tragedija“, vratio se filmskoj publici, nakon 18 godina u ovoj komediji s elementima trilera, postavljajući vječito pitanje da li je kraj života i kraj boravka na ovom svijetu, ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku. Uz Dušana Kovačevića koji potpisuje scenarij i režiju, film je okupio najveća imena srpskog glumišta poput Vojina Ćetkovića, Branke Katić, Nenada Jezdića, Hristine Popović, Gordana Kičića, Andrije Miloševića, Srđana Žike Todorovića, Milana Lanete Gutovića i Mire Banjac, a u jednoj od uloga se našla i poznata pjevačica Lena Kovačević.

Povezane vijesti